ENGLISH

 

FORSIDEN


Produktark

BUTIKKER

Oppskrifter

Produksjonen

Produsenter

KUNDESERVICE

LINKER

 

 

 



 

 

 

 






Last ned menyark
Utskriftsvennlig format

Vestfoldsalat med
reker, asparges og egg

2 - 3 porsjoner

1 stk Vestfoldsalat
1/3 stk slangeagurk
1 stk liten boks aspargestopper
2 stk kokte egg
300 gram reker
6-8 stk cherrytomater
1 stilk stangselleri
1/2 stk sitron
litt dill eller persille

Riv salaten grovt i en stor bolle. Del agurken langsetter og kutt opp i skiver. Kutt stangselleri i strimler. Hell kraften av aspargesboksen, del cherrytomatene i to eller fire, og bland alt med Vestfoldsalaten. Fordel en passe mengde i 3 porsjonssalatboller. Fordel reker på salatene. Pynt med egg delt i båter, sitron delt i båter og fersk dill eller persille.
Server med ferske bagetter og smør eller dryss over sprø krutonger.
Salaten kan også lages med blåskjell og/eller tunfisk i tillegg. Juster mengden.