ENGLISH

 

FORSIDEN


Produktark

BUTIKKER

Oppskrifter

Produksjonen

Produsenter

KUNDESERVICE

LINKER

 

 

 



 

 

 

 






Last ned menyark
Utskriftsvennlig format

Vestfoldsalat
med grillkylling

1 porsjon

1/2 stk Vestfoldsalat
1/2 stk grillkylling, lår/bryst
1/4 stilk stangselleri
4 stk cherrytomater
1/4 stk slangeagurk
aspargestopper
paprikastimler
kruspersille

Riv Vestfoldsalaten grovt rett på tallerken. Kutt stangselleri i tynne strimler, tomatene i to eller fire og agurken i 172 skiver eller terninger. Pynt med noen aspargestopper, paprikastrimler og kruspersille. Del kyllingen i to, et lårstykke som beholdes helt og bryststykke som renses for bein. Skråskjær fileten i skiver. Anrett lår og bryst ved siden av salaten.
Server med bagett og smør. Fransk dressing passer godt til.