ENGLISH

 

FORSIDEN


Produktark

BUTIKKER

Oppskrifter

Produksjonen

Produsenter

KUNDESERVICE

LINKER

 

 

 



 

 

 

 






Last ned menyark
Utskriftsvennlig format

Vestfoldsalat med
tomat og rødløk

2 - 3 porsjoner

1 hode Vestfoldsalat
1 stk rødløk, stor
4 stk godt modne, men faste tometer
olivenolje
eddik, gjerne rødvinseddik
finnhakket hvitløk (kan utelates)
litt salt og pepper, grovmalt

Anrett hele blader i sirkel på tallerken. De lyseste og beste i midten.
Skjær rødløken i tynne skiver og tomatene i litt tykkere skiver.
Legg på løk- og tomatskiver i blanding på salaten.
Bland en dressing av 5 ss olivenolje, 1 ss eddik, 1 kløft hvitløk, salt og pepper. Ferdig fransk dressing kan også benyttes. Ha ca 2 ss dressing på hver tallerken, og sett frem resten av dressingen på bordet.
Franskbrød eller nystekt bagett er viktig ved siden av for å suge opp den herlige kraften.