ENGLISH

 

FORSIDEN


Produktark

BUTIKKER

Oppskrifter

Produksjonen

Produsenter

KUNDESERVICE

LINKER

 

 

 



 

 

 

 






Last ned menyark
Utskriftsvennlig format

Bagett med ost,
skinke og bacon

6 stk blad Vestfoldsalat
3 stk bagett, fin ca 150 gram
6 skiver kokt skinke (ca 120 gram)
6 skiver ost (ca 100 gram)
60 gram bacon i terning (eller 3 skiver bacon)
1 stk tomat, delt i to og i skiver
30 gram majones
6 skiver agurk (45 gram)
litt persille

Del bagetten delvis igjennom på langs.
Kutt bunndelen av Vestfoldsalat i små biter/strimler. Legg 2-3 stk av resterende topp av Vestfoldsalat i bagetten og fyll med kuttet salat i bunnen. Legg på en strek med majones, legg i "brettet" ost og skinke vekselvis. Dryss over baconterninger (eller legg skivet bacon langs siden). Pynt med tomat- og agurkskiver og litt persille.